LEVERANS

Alla paket skickas med DHL eller Postnord och du har ditt paket inom 1-3 dagar. Vissa produkter skickas direkt från tillverkarens lager och har du beställt flera produkter så kan du då få din beställning som två försändelser. I dessa fall informeras du om detta. Vill du spåra ditt paket? Hör av dig till oss via mail: info@inredningsladan.se så hjälper vi dig!        Fraktavgift är för närvarande 59 kr oavsett orderstorlek.   


ÖPPET KÖP & RETURER

Du har rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp inom 14 dagar. Vid byten och returer måste varan vara hel och oanvänd. För att returnera eller byta varan kontaktar du oss via mail: info@inredningsladan.se så hjälper vi dig.   Köparen (dvs Du) står för returfrakt.


BETALNING

Du kan välja att betala med kort (via PayPal) eller med faktura, fyll i vilket du föredrar i kassan. Vid betalning med faktura kommer en kreditupplysning på dig som kund tas och efter att den blivit godkänd skickas din beställning. Fakturan skickas i de flesta fall med i ditt paket men kan också mailas eller skickas till dig per post. Fakturan kostar ingenting extra. Däremot om fakturan inte blir betald inom betalningstiden som står på fakturan så tillkommer påminnelseavgift, för närvarande 60 kr. Efter påminnelsen skickas fakturan till inkasso och en avgift på 180 kr tillkommer.


OUTLÖSTA PAKET

Om du inte hämtar ut ditt paket hos ditt postombud eller på terminal (vid större leveranser) kommer du som kund debiteras för de faktiska kostnader som uppstår.  

  

kUNDTJÄNST

Vi vill vara tillgängliga för dig och lättaste sättet att kontakta oss är via mail: info@inredningsladan.se, vi garanterar att vi svarar dig inom 12 timmar.


Skicka inga förskott

Vi ansvarar inte för pengar, checkar och frimärken som skickas i brev.


NEKA/HÄVA KÖP

Vi förbehåller oss rätten att neka/häva köp om vi anser att vi har anledning till det. Anledningen kan till exempel vara att kundfaktura tidigare skickats till inkasso av oss.