om

Jag som driver den här webbutiken heter Elin och i början av år 2017 förverkligade jag en dröm – att få driva en egen butik. Inspirationen till inredningsladan.se är röda lador med vita knutar, ängar som skiftar tillsammans med årstiderna och djur som betar runt knuten. Det är precis så jag bor och det är där jag driver mitt företag. Platsen heter Linghem och ligger mellan Linköping och Norrköping mitt i det östgötska landskapet.

I min butik hittar du vackra inredningsdetaljer med det där lilla extra och produkterna håller alltid hög kvalitet. Produkterna kommer från kända svenska leverantörer och varumärken med kvalitet och miljö i fokus. Leverantörerna och produkterna är noga utvalda och är en härlig blandning av lantliga detaljer och skandinavisk design med tanken att det mesta i sortimentet ska passa oavsätt om du så väljer att inreda lantligt, skandinaviskt, stilrent, modernt eller minimalistiskt.

Jag hoppas att du hittar något fint till dig själv eller kanske till en vän i min butik, och har du frågor så tveka inte att höra av dig via mail: info@inredningsladan.se

Hoppas du får en härlig och inspirerande shoppingtur!