VANLIGA FRÅGOR:

Vad är månadsboxen? Månadsboxen är en box full av fina inredningsdetaljer till ett förmånligt boxpris. Innehållet i varje box är nog utvalt och är alltid av hög kvalitet. Produkterna är säsongsbaserade och matchar alltid stil- och färgmässigt varandra.

Vad kostar det? Lilla boxen kostar 395kr och är alltid värd minst 600kr. Stora boxen kostar 695kr och är alltid värd minst 1100kr.

Måste jag prenumerera? Nej, välj själv om du vill prenumerera eller bara köpa en enstaka box. 

Varför är brytdatumet för att beställa och avställa boxarna den 15:e? För att boxarna ska kunna levereras den första veckan i månaden så behöver vi veta det exakta antalet boxar som ska skickas ut 1-2 veckor innan. Det ligger väldigt mycket planering, inköp och leveranstider från våra leverantörer bakom en månads box-utskick.

Jag glömde beställa innan den 15:e, kan jag ändå beställa? Brytdatumet är den 15:e, men du kan alltid höra av dig via mail: info@inredningsladan.se och fråga, ibland har vi produkter kvar så att vi kan sätta ihop någon box till.

Jag beställde den lilla boxen förra månaden, kan jag ändra till den stora till nästa månad? Du kan alltid ändra storlek på din box, även från stora till lilla om du önskar. Dock gäller samma brytdatum där som vid beställning, alltså den 15:e.

Vilken stil är det på produkterna? Gillar du stilen på produkterna i webshopen så gillar du garanterat boxarna! Stilen på alla Inredningsladans produkter är lantlig/skandinavisk, men boxarna innan jul är överlag lite mer åt det lantliga hållet medans övriga boxar är mer åt det stilrena och skandinaviska - för att det ska passa in i de flesta hem!


Såhär tycker några av Inredningsladans boxkunder:

"Som julafton varje månad!"

"Man blir så glad när man öppnar ett paket som är inslaget med så mycket omsorg!"

"Jag hämtade ut min box idag, och jag verkligen ÄLSKAR produkterna!! Alla saker passar på pricken in i mitt hem!"

"Jag köpte en prova-på-box och jag vill verkligen fortsätta prenumerera, såå fina produkter!"

"Blir så glad varje månad när månadsboxen kommer. Vi håller på att bygga hus och behöver massor av saker att fylla ut med - perfekt!"

"Längtar redan tills nästa box kommer!"

"Finaste månadsboxen ever - och då har jag provat några olika varianter. TACK!"